OMG

Amerikaanse vrouw neemt haar varken mee het vliegtuig in voor emotionele steun

foto: YouTube Inside Edition
  1. Newschevron right
  2. Amerikaanse vrouw neemt haar varken mee het vliegtuig in voor emotionele steun

Dieren meenemen in het vliegtuig mag alleen onder strenge regels. Ze gaan altijd het ruim in, maar niet in Amerika. Daar mogen beesten mee de cabine in als het een assistentiedier is. Dit zijn dieren die het baasje helpen of zorgen voor emotionele steun, bijvoorbeeld een blindengeleidehond.

vliegende dieren

Als je denkt dat passagiers vooral honden meenemen als assistentiedier, heb je het helemaal mis. In Amerika kan namelijk alles. Van poezen tot eenden, ze mogen allemaal mee. Daarom nam een Amerikaanse vrouw haar varken mee het vliegtuig in, om haar angst onder controle te houden. Maar daar had het dier niet echt zin in.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

overlast

Je kan het natuurlijk al een beetje raden wat er gebeurde: het dier zorgde voor veel overlast. Toen het varken in het vliegtuig zat, knorde het namelijk keihard. Het beest liep ook constant door het vliegtuig heen en weer, want dieren zijn heel erg nieuwsgierig. En dan was er ook nog de vreselijke stank die het dier veroorzaakte. Voor de passagiers en de bemanning was de maat vol. Nog voordat het vliegtuig was vertrokken werden het varken en haar baasje van het vliegtuig gezet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie