OMG

Spermadonor biedt zaad aan via Facebook

  1. Newschevron right
  2. Spermadonor biedt zaad aan via Facebook
Spermadonoren zijn over het algemeen wel geaccepteerd. Vooral als je als lesbisch stel of alleenstaande vrouw graag kinderen wil, kan het een uitkomst bieden. Maar het kan ook een stap te ver gaan. De Britse Declan Rooney biedt zijn sperma aan onder de naam 'Upton North' en heeft bijna 55 kinderen met al zijn 'donaties'. Maar echt positief is het niet, want hiermee isde kans op inteelt enorm groot.

Schijt aan alles
Een spermadonor mag maximaal tien kinderen verwekken. Maar daar heeft de 42-jarige Declan lak aan. Hij verklaarde aan de Daily Mail dat hij Engeland's meest succesvolle spermadonor is. Van de bijna 55 kinderen, heeft de man zes kinderen van drie verschillende vrouwen die wel op een natuurlijke manier verwekt zijn. Inmiddels zijn er nog twee vrouwen bevallen van zijn kinderen, zijn er 32 vrouwen zwanger en moeten vijftien vrouwen nog een zwangerschapstest doen.

Declan geeft alleen sperma af aan vrouwen die binnen een straal van 80 kilometer wonen. Hij biedt zijn zaad aan via zijn website en Facebookpagina.





Ster advertentie
Ster advertentie