OMG

Burenruzie: rondslingerende chihuahua en een buurvrouw onder de hondenpoep

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Burenruzie: rondslingerende chihuahua en een buurvrouw onder de hondenpoep

Vandaag vond er in Breda een rechtszaak plaats tussen verdachte S. en zijn 70-jarige buurvrouw. De buurtjes worden beschuldigd van een aantal ernstige daden. Hou je vast, daar komen ze. De vrouw zou de chihuahua van de buurman door de lucht hebben geslingerd en S. zou als reactie de buurvrouw onder de hondenpoep hebben gesmeerd. Dat meldt HLN.

ruimte

Het begon allemaal op een zomerse dag toen buurman S. zijn chihuahua's aan het uitlaten was. Hij kwam de buurvrouw tegen die ook op pad was met haar hondje. Ze wilden elkaar passeren. Kennelijk had de buurvrouw te weinig ruimte en was ze veranderd in een cowboy, want uit het niets greep ze de riem van één van de chihuahua's vast en slingerde ze de hond door de lucht. De man werd natuurlijk boos en hij heeft de buurvrouw toen ingesmeerd met vers gedraaide hondenpoep.

liegen

De vraag is nu natuurlijk wie er gelijk heeft. Volgens buurman S. zou hij de vrouw nooit expres hebben ingesmeerd met kak, maar het kan in een worsteling zijn gebeurd. De buurvrouw vertelt dat ze de hond van S. niet door de lucht heeft geslingerd. Ze zou reuma hebben en niet zwaar kunnen tillen. Dat verhaal gelooft de buurman niet, want hij claimt foto's te hebben waarop de vrouw hout aan het verslepen is.

uitspraak

De rechter geloofde uiteindelijk de 70-jarige buurvrouw. S. zou expres poep hebben gesmeerd, want ze zat helemaal onder. Volgens de rechter deed hij dit wel uit overmacht, omdat de buurvrouw zijn hond aanviel. De man is daarom niet veroordeeld.

Ster advertentie
Ster advertentie