OMG

Man blijkt maandenlang foto's van dochter te kopen op OnlyFans: "Walg van mezelf"

foto: Ter illustratie: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Man blijkt maandenlang foto's van dochter te kopen op OnlyFans: "Walg van mezelf"

Een man uit Noorwegen bleek maandenlang met zijn eigen dochter te chatten op OnlyFans. Hij kocht zelfs haar naaktfoto's en toonde de beelden vol trots aan zijn vrienden. Toen uiteindelijk bleek dat het om zijn eigen kind ging, stortte zijn wereld in en zocht hij hulp bij een professional. De man deelt zijn verhaal om mensen te waarschuwen voor de risico's van het internet.

Man praat met dochter op OnlyFans

De Noorse relatietherapeute Tone Haldorsen vertelt het opmerkelijke verhaal van de man in het Noorse tijdschrift Dagbladet. De vader klopte bij haar aan toen hij ontdekte dat de vrouw met wie hij al maandenlang intieme gesprekken voerde op OnlyFans zijn eigen dochter was. Op het platform betalen mensen geld om toegang te krijgen tot erotische content van personen die ze volgen. Daarnaast kun je ook extra geld overmaken voor speciale verzoeken of privésessies.

De man was al maandenlang actief in gesprek met een anonieme 23-jarige vrouw, die op het platform haar gezicht niet toonde. Dat gold ook voor de video's en foto's die ze stuurde, waarop vooral haar lichaam te zien was. Tijdens een weekendje weg met vrienden toonde de man vol trots het OnlyFans-profiel van de dame met wie hij al zo lang aan het chatten was. Een van zijn vrienden riep dat het gerucht ging dat de vrouw 'een meisje uit de buurt' zou zijn. Die opmerking zette de man aan het denken en maakte hem nieuwsgierig: hij wilde namelijk graag weten of hij de dame kende.

Geestelijk gebroken en zelfmoordgedachten

Hij besloot op onderzoek uit te gaan, maar had nooit verwacht dat hij tot de schokkende conclusie zou komen dat hij al maandenlang naaktfoto's van zijn bloedeigen dochter aan het kopen was. Vol ongeloof klopte de man, die gelukkig getrouwd was met de moeder van zijn dochter, aan bij therapeute Haldorsen. "Hij was al lange tijd geestelijk gebroken en zocht me op toen hij zelfmoordgedachten begon te krijgen", vertelt ze in Dagbladet. "Ik walg van mezelf", zei de man tegen Haldorsen. "De fantasie van de vader om iets seksueels te doen met zijn dochter, maakte hem lichamelijk ziek. Haar lichaam was de bron geweest van zijn fantasieën en ontrouw."

De man schaamde zich zo erg dat hij het misverstand met niemand durfde te delen. Haldorsen adviseerde hem om de waarheid onder ogen te komen en zijn dochter in te lichten. "Uiteindelijk zijn ze samen bij mij in therapie gegaan." Volgens de therapeute was het geen makkelijk proces. "Ook zij vond de situatie op zijn zachtst gezegd walgelijk. Daarnaast begon het ook bij haar door te dringen wie haar allemaal volgden", aldus Haldorsen. "Meerdere vrienden van haar vader keken al lange tijd naar haar. Maar het moeilijkste voor haar was dat hij het achter de rug van haar moeder om deed."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gevaren van internet

Wanneer de situatie zich precies voordeed, onthult de therapeute niet. Wel vertelt ze dat de twee hoofdpersonen in het verhaal tot op de dag van vandaag alles geheim proberen te houden. Zo zou zelfs de moeder niet op de hoogte zijn van hetgeen dat is voorgevallen tussen vader en dochter. Toch zouden ze Haldorsen gevraagd hebben om hun verhaal in de media te delen, zodat anderen gewaarschuwd worden voor de risico's van anonieme profielen op het internet.

Verder zouden vader en dochter hun relatie inmiddels hebben hersteld. De 23-jarige is overigens nog steeds actief op OnlyFans, terwijl haar vader haar heeft beloofd om het platform nooit meer te gebruiken.

Ster advertentie
Ster advertentie