OMG

Dude voorspelt alles wat tot nu toe gebeurd is op Facebook

  1. Newschevron right
  2. Dude voorspelt alles wat tot nu toe gebeurd is op Facebook

Van Muhammad Ali die dood gaat, tot een grote schietpartij in Amerika. Facebook-gebruiker Pablo Reyes voorspelde dit allemaal al op 27 december 2015. Hij schrijft zelfs over hoe iedereen boos wordt op de dood van een gorilla. Allemaal dingen die tot nu toe zijn uitgekomen. Hillary Clinton zou volgens hem president worden en Donald Trump zal vermoord worden.

ILLUMINATI?

Hoe kan het dat Pablo al deze dingen al zag aankomen? Voor sommige mensen is dit het bewijs dat illuminati bestaat. Maar andere Facebook-gebruikers zijn een stuk slimmer: zij kwamen erachter welke prank deze jongen uit heeft gehaald.

Pablo heeft zijn originele status uit december onlangs namelijk bewerkt naar de huidige versie waarin hij alles voorspelt. Nadat alles al is gebeurd. Niks illuminati dus, gewoon een goed gelukte prank.

Waarschuwing

Pablo heeft ook een boodschap bij zijn prank. Hij waarschuwt namelijk dat als hij mensen al kan overtuigen van iets dat niet waar is, dat de media dan helemaal veel macht hebben.

WhatsApp

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het FunX nieuws? Stuur dan een WhatsApp'je met FUNX AAN naar 06 22 97 48 23. En meld je aan voor onze updates!

Ster advertentie
Ster advertentie