Naar homepage
OMG

Verkoopadvertentie van zwangere vrouw die wraak neemt op vreemdgaande ex gaat viral

  1. Newschevron right
  2. Verkoopadvertentie van zwangere vrouw die wraak neemt op vreemdgaande ex gaat viral

"Ik ben er net achter gekomen dat mijn vriend zijn penis in een ander meisje heeft gestopt, dus ik verkoop zijn trots en geluk voor deze prijs." Zo begint de verkooptekst van de woedende Georgia Jackson uit Engeland. De 25-jarige vrouw is zwanger en kwam er tot haar grote schrik achter dat haar baby daddy vreemd was gegaan. Om het leed een heel klein beetje te verzachten, besloot ze zijn Xbox, headset en bijbehorende games te verkopen voor een paar euro.

"Ik had het eigenlijk gratis weg willen geven, maar ik moet een nieuw keukenmesje kopen. Mijne zit namelijk momenteel in zijn banden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beter

De verkoopadvertentie die Georgia plaatste op een besloten Facebookgroep uit haar regio, ging al snel viral in Engeland. Aan The Sun vertelt ze waarom ze hiermee wraak wilde nemen op haar ex, die drie jaar geleden ook al eens vreemdging: "Ik had altijd al in mijn hoofd dat ik zijn Xbox kapot zou maken als hij iets fout zou doen, maar ik wist dat verkopen hem nog bozer zou maken. Ik wilde hem vernederen. Nadat ik het gepost had, voelde ik me stukken beter."

Ster advertentie
Ster advertentie