OMG

VIDEO: Beautyvloggers scheren 'baard' af

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Beautyvloggers scheren 'baard' af

Beautyvloggers komen er steeds meer voor uit: er is niets ergs aan als een vrouw haar 'baard' scheert. Ze moedigen het zelfs aan. De populaire Irakeese beautyblogger Huda Kattan vertelde eerder dit jaar aan haar miljoenen volgers dat het 'awesome' (geweldig) is. Volgens haar is het een goede manier om ongewilde babyhaartjes te verwijderen en zorgt het ervoor dat je make-up beter blijft zitten. "Ik doe het zelfs bij klanten voordat ik hun make-up doe."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Extra scrub

Ook de Nederlandse Serena van BeautyLab bekende een paar maanden geleden dat ze het scheren van haar gezicht al een tijdje aan het uitproberen is. "Scheren is voor mij gewoon minder gedoe, het is sneller, je krijgt geen last van bultjes net als bij harsen en je srubt je huid ook nog een beetje."

Niet eng

Pas geleden heeft de Australische Chloe Morello je gezicht scheren zelfs uitgeroepen tot één van de zes noodoplossingen voor haar huid. "Soms zit mijn foundation gewoon niet zoals het hoort door mijn zware 'peach fuzz' (pluizige gezichtshaartjes)." Net als alle andere beauty guru's stelt ze haar volgers gerust over de trend: Je gezicht scheren is niet eng, jongens. Het komt niet dikker of zwarter terug. Het enige wat er gebeurt, is dat je gezicht zo glad wordt als een verdomde dolfijn."

Kijk jij er gek van op als een vrouw haar gezicht scheert?

Ster advertentie
Ster advertentie