Naar homepage
OMG

Spookhuis betaalt $20.000 als je het tot het einde redt

bron: EPA
  1. Newschevron right
  2. Spookhuis betaalt $20.000 als je het tot het einde redt

In het Amerikaanse Tennessee staat een spookhuis dat zó messed up is dat niemand het tot het einde volhoudt. De eigenaar belooft zelfs 20.000 dollar aan degene die het wel lukt. Dat klinkt misschien als een interessante uitdaging, maar de wekelijkheid valt tegen. De dingen die in het horrorhuis gebeuren zijn zo heftig, dat je je afvraagt waarom mensen hier nog aan mee willen doen.

contract

De eigenaar van het spookhuis waarschuwt iedereen dat dit een extreme ervaring is. Om mee te doen moet je daarom aan een aantal eisen voldoen. Zo moet je 21 jaar en ouder zijn, medisch gekeurd worden door een speciale dokter, een zorgverzekering hebben en een contract ondertekenen. Maar dat contract is zo'n 40 bladzijdes dik en dat is niet voor niets: als je het huis betreedt mag bijna alles met je gedaan worden.

De kosten om het spookhuis te betreden zijn laag. De eigenaar wil alleen een zak hondenvoer, die hij vervolgens doneert aan een dierenasiel. Maar de lichamelijke en mentale gevolgen die je ervoor over moet hebben, zijn niet niks.

Extreem

Volgens een lokale nieuwssite zijn er wel een aantal mensen de uitdaging aangegaan. Het lukte niemand om de tien uur durende trip door het horrorhuis vol te houden. Deelnemers vertellen achteraf dat ze kakkerlakken moesten eten, levend begraven werden of achterna gezeten werden door mensen met paintball guns. Best wel fucked up dus.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kritiek

McKamey Manor bestaat al een paar jaar en inmiddels is er ook flink wat kritiek op gekomen. Alle deelnemers die op hebben gegeven moeten kort na hun deelname hun ervaringen delen op video. Volgens sommigen worden ze hierbij gedwongen om te vertellen dat het een geweldige ervaring was. In de werkelijkheid gaan er veel verhalen rond van mensen die spijt hebben van hun deelname. Sommigen beschuldigen de eigenaar ervan een psychopaat te zijn die veel te ver gaat.

Ster advertentie
Ster advertentie