OMG

Diddy betaalt $50.000 borg na arrestatie voor aanval met kettlebell

  1. Newschevron right
  2. Diddy betaalt $50.000 borg na arrestatie voor aanval met kettlebell

P. Diddy, Puffy, Diddy, Puff Daddy, of hoe je hem ook wil noemen, werd maandag in Los Angeles gearresteerd. De producer was aanwezig bij de American football training van zijn zoon Justin Combs toen Coach Sal Alosi de jongen uitschold. De Bad Boy eigenaar reageerde als een stier op een rode lap en stormde op de trainer af.

Kettlebell
Sal zei dat hij even geen tijd voor hem had omdat hij aan de telefoon was. Diddy reageerde agressief en de stagiaires probeerden tussen hun in te komen. Puffy haalde toen met een kettlebell, die daar op de grond lag, uit. De klap kon nog net worden ontweken. Volgens omstanders zou Alosi die klap niet hebben overleefd.

Politie
Diddy werd door de UCLA campus security vastgehouden tot de politie arriveerde. Hij wordt nu beschuldigd van aanval met een dodelijk wapen, terroristische bedreigingen en geweldpleging.

Fifty
50 Cent kon het natuurlijk niet laten om hier een grappige sketch over op te nemen en een paar memes op Instagram te plaatsen.

Update:

De UCLA coaches denken dat het het beste is om de zaak tegen Diddy te laten vallen. Ondanks dat ze hem naar eigen zeggen een klootzak vinden en hij niet meer welkom is, willen ze er niet mee naar de rechtbank. Dat zou volgens hun slecht zijn voor het team. Dat is overigens geen garantie dat er geen concequenties aan dit incident hangen voor Justin's vader.

Diddy is inmiddels op vrije voeten nadat hij 50.000 dollar aan borg had betaald. Justin is blij dat zijn vader voor hem opkwam.

Ster advertentie
Ster advertentie