OMG

Voortvluchtige vrouw reageert op eigen opsporingsbericht, wordt dag later opgepakt

foto: Tulsa Police Department
  1. Newschevron right
  2. Voortvluchtige vrouw reageert op eigen opsporingsbericht, wordt dag later opgepakt

Wat is het domste dat je kunt doen als je voortvluchtig bent? Juist ja, op social media op je eigen opsporingsbericht reageren. De Amerikaanse Lorraine Graves werd iets te hoogmoedig en besloot precies dat te doen in een lollige bui. Het kwam haar uiteindelijk duur te staan.

'Waar is het beloningsgeld?'

Graves werd gezocht op verdenking van medeplichtigheid aan de moord op Eric Graves, een 30-jarige man die in maart werd doodgeschoten. Ze werd daarom op de 'Most Wanted'-lijst geplaatst door de politie van Tulsa, die woensdag een opsporingsbericht plaatste op Facebook. Tot ieders verbazing reageerde Graves daar zelf op. "Waar is het beloningsgeld?", schreef ze.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dag later opgepakt

Nadat verschillende mensen haar waarschuwden en vertelden dat ze door haar reactie makkelijk opgespoord kon worden, besloot ze haar reactie toch maar wijselijk te verwijderen. Helaas voor haar was het 'lollige moment' van korte duur. De politie van Tulsa meldde namelijk dat ze Graves een dag na haar reactie in de middag hadden gearresteerd. Eerder werden al twee andere verdachten, Jayden en Gabriel Hopson, opgepakt. Zij worden aangeklaagd voor moord.

Aangezien Graves hielp bij het opsporen van zichzelf, schreef iemand op social media: "En? Heeft ze haar beloningsgeld nog gekregen?" Kleine kans...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie