OMG

NASA is op zoek naar iemand die wereld beschermt tegen aliens

  1. Newschevron right
  2. NASA is op zoek naar iemand die wereld beschermt tegen aliens

Heb jij je droombaan nog niet gevonden? Wat dacht je van de wereld verdedigen tegen buitenaardse wezens? NASA heeft een vacature uitgestuurd voor de functie 'hoofd planetaire bescherming'.

Bescherming

In de vacature wordt duidelijk wat er precies van je verlangd wordt. Mensen en robots die vanaf de aarde de ruimte in worden geschoten, mogen andere planeten niet vervuilen. Daarnaast moet je ook voorkomen dat het leven van andere planeten - met andere woorden: buitenaardse wezens - niet op aarde terechtkomt.

Reizen

Het salaris bedraagt omgerekend 158.000 euro per jaar. Voor de vacature moet je minstens één jaar ervaring hebben als technisch ingenieur en daarnaast verstand hebben van planetaire bescherming. Ook staat er in de vacature veel zal moeten worden gereisd, maar waarnaartoe wordt niet toegelicht. Of je gelijk de ruimte in wordt geschoten, is dus nog maar de vraag.

Solliciteren?

Denk jij dat je de geschikte kandidaat ben om onze planeet te beschermen? Helaas, de vacature geldt alleen voor inwoners van de Verenigde Staten.

Foto: Pixabay

Ster advertentie
Ster advertentie