OMG

Man maakt survival guide voor vrouwennagels om te achterhalen hoe 'psycho' ze is

  1. Newschevron right
  2. Man maakt survival guide voor vrouwennagels om te achterhalen hoe 'psycho' ze is

Hoe weet je of het meisje dat je aan het daten bent je hart gaat breken? De Amerikaanse Marwan uit Californië heeft naar eigen zeggen het antwoord: haar nagels. De 26-jarige man heeft een complete 'survival guide' uitgebracht, Nails At First Sight genaamd. Hierin waarschuwt hij welke vorm, lengte en kleur nagels aantonen dat je met een 'psycho' te maken hebt. Volgens hem kan de combinatie van deze drie factoren je vertellen of er een romantische toekomst met de dame in kwestie in zit...

kleur is cruciaal

Volgens Marwan vertelt de kleur van haar nagels je het meeste. Zo zijn zachte, nude tinten volgens hem veilig. "Hiermee ben je gegarandeerd veilig. Je hoeft je ballen niet vast te houden in je slaap en je kan zelfs ontbijt verwachten in de ochtend." Rood, groen, geel en oranje zijn daarentegen levensgevaarlijk. "Zorg dat je een goede zorgverzekering hebt als je met zo'n meisje omgaat. Als de kleur in de regenboog zit... VLUCHT!"

"Als ze de moed heeft om gele nagels te nemen, heeft ze ook de moed om je ballen af te hakken."

Vorm = mood

Scherpe nagels moet je volgens Marwan ook ontwijken. "Ze zijn niet scherp zonder reden. Het zijn wapens!" Ook de lengte doet ertoe. Voor elke lengte (regular, medium en long) heeft hij een detailleerde omschrijving van het type vrouw dat erbij hoort. Zo zijn de langgenagelde dames de 'eindbaas': "Ze drinkt alleen maar tequila en Hennessy, heeft een ex in de gevangenis, kan goed twerken en vecht door tot de dood."

reacties

Marwans nagelgids is natuurlijk met een dikke knipoog gemaakt, maar veel vrouwen laten onder de post weten dat het best goed klopt. Marwan heeft dan ook behoorlijk wat research gedaan. Alles om zijn 'bro's' te beschermen.

Ster advertentie
Ster advertentie