OMG

VIDEO: Chrafoo krijgt mooi geldbedrag van Marokkaanse koning

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Chrafoo krijgt mooi geldbedrag van Marokkaanse koning

FunX-reporter Ouassima sprak onlangs met de Dakka Marrakchiaband Chrafoo, die de afgelopen dagen twee keer optrad voor het Amsterdamse hotel waar de Marokkaanse koning Mohammed VI verbleef. Die optredens bezorgden de Marokkaans Nederlandse jongens uiteindelijk de verrassing van hun leven. De koning van Marokko vond de percussionisten en blazers zo tof, dat hij een geldbedrag voor ze heeft achtergelaten.

De bandleden van Chrafoo ontvingen na hun optreden voor het hotel van de koning via Facebook een bericht dat de koning hun telefoonnummer wilde. Het klonk in eerste instantie onwerkelijk, maar uiteindelijk werden ze echt gebeld door een medewerker van het koninklijk huis om af te spreken. De band schrok van het verzoek, maar deed wat hen werd gevraagd. Daar aangekomen (met instrumenten) vroegen de mensen ter plaatse of de bandleden toch nog iets wilden spelen. Tijdens het gezellige optreden werd één van de leden door een beveiliger naar een busje gehaald waar hij de hele band gecomplimenteerd werd en een mooi geldbedrag meekreeg.

De bandleden van Chrafoo vertellen niet hoe hoog het bedrag is, maar uit de reactie die ze Ouassima geven, blijkt dat het om een flink 'bedankje' gaat!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie