OMG

VIDEO: Azealia Banks slaat passagier in vliegtuig

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Azealia Banks slaat passagier in vliegtuig

Azealia Banks is weer helemaal door het lint gegaan. Dit keer gebeurde dat aan het einde van een vlucht van New York naar Los Angeles. Toen het toestel was geland, wilde ze gelijk naar de deur lopen. Maar een Frans koppel blokkeerde het gangpad omdat ze hun handbagage moesten pakken. Azealia probeerde erlangs te glippen maar de Fransman hield haar tegen door z'n hand uit te steken. Op dat moment sloeg de 24-jarige femcee op tilt.

Spugen en slaan
Azealia spuugde en sloeg hem volgens een ooggetuige in zijn gezicht. Een steward greep vervolgens haar tas en probeerde haar te kalmeren. Ze raakte uit balans en viel op de stoel. Toen Banks opstond begon het getouwtrek om haar bagage. Op dat moment begon iemand deze situatie te filmen met z'n telefoon.

"give me my bag f*cking f*ggot"


Politie
De co-piloot kwam erbij nadat ze de steward verrot had gescholden met "give me my bag f*cking f*ggot". Hij vertelde haar dat de politie was ingeschakeld. Volgens roddelsite TMZ rende ze vervolgens het vliegtuig uit en liet daarbij haar telefoon vallen. De politie wist Azealia uiteindelijk toch te vinden in de bagagehal. Daar spraken ze ook met ooggetuigen. Het koppel besloot uiteindelijk om geen aanklacht in te dienen omdat ze met vakantie waren.

Reactie Azealia
Azealia beweert zelf dat de Fransman haar in haar gezicht had geslagen. "I don't tolerate bitchassness and I don't tolerate men putting their hands on me," zei ze in een interview.

De 212 rapper kreeg negatief commentaar van de gay community over zich heen doordat ze eerder het woord f*ggot had gebruikt. Check hieronder hoe ze daarop Twitter op reageerde.

Ster advertentie
Ster advertentie