OMG

Deze bekende 40 plussers schat je sowieso bijna 20 jaar jonger

foto: Brunopress
  1. Newschevron right
  2. Deze bekende 40 plussers schat je sowieso bijna 20 jaar jonger

Colombiana-actrice Zoë Saldana viert vandaag haar 40ste verjaardag. Hiep hiep hiep hoeraaa! Maar die leeftijd zou je haar never nooit geven gekeken naar hoe ze eruit ziet. Reden genoeg om stil te staan bij haar en andere prachtige 40 plussers die forever young blijven.

1. Gabrielle Union

De Afro-Amerikaanse actrice speelt onder andere de hoofdrol in de succesvolle serie Being Mary Jane en is getrouwd met basketballer Dwyane Wade. Leeftijd: 45 jaar.

2. Stacey Dash

Deze vrouw maakte haar grote doorbraak als actrice in 1995 met de film Clueless. Later kreeg de film een televisieserie, waar Stacey natuurlijk ook nog een rol in speelde. Mocht je het vergeten zijn: die lekkere chick uit de Kanye West-video van het nummer All Falls Down, was Stacey. Leeftijd: 51 jaar.

3. Sanaa Lathan

Sanaa is onder andere bekend van één van de black movie klassiekers Love & Basketbal. Maar daar bleef het niet bij. Zo speelde ze bijvoorbeeld samen met Wesley Snipes in de film Blade. Leeftijd: 46 jaar.

4. Nia Long

In de jaren 90 was ze het vriendinnetje van Will Smith in de serie The Fresh Prince of Bel-Air. Lisa Wilkes, remember? Leeftijd: 47 jaar.

5. Rozonda Thomas

De zangeres/danseres is bekend geworden als Chilli van de Amerikaanse r&b-groep uit de jaren 90, genaamd TLC. Leeftijd: 47 jaar.

Ster advertentie
Ster advertentie