OMG

Prank: Supergaande gearresteerd voor cocaïnesmokkel!

  1. Newschevron right
  2. Prank: Supergaande gearresteerd voor cocaïnesmokkel!

Sommige pranks zijn echt zo goed uitgevoerd, dat ze bijna te heftig zijn om naar te kijken. Stefan en Kaj van Concentrate hebben er eentje met Supergaande opgenomen voor hun serie Matennaaiers. Nesim zit samen met Concentrate en een paar politieagenten in het complot om zijn collega en goede vriend Qucee de schrik van zijn leven te bezorgen!

overal coke

Qucee denkt dat hij met Nesim onderweg is naar een belangrijke zakelijke afspraak. Maar dan ineens worden ze door de politie aangehouden in de leenauto van Nesim. Wat blijkt, hij heeft coke op zak. En als er drugshonden aan te pas komen, wordt er zelfs meer gevonden in de kofferbak!

Loyaal

Tijdens de prank laat Qucee zijn ware aard zien als een superloyale vriend voor het leven. Zo eentje waarop je altijd kan rekenen. Zo eentje die je nooit zal snitchen, ook al ben je wel fout geweest. Als de YouTube-presentator erachter komt dat Nesim zogenaamd wel bewust coke bij zich heeft, schiet zijn stresslevel x 1000 omhoog. Hij had net namelijk op zijn dochtertje gezworen dat zijn goede vriend dat nooit zou doen.

"Ik durf mijn handen op het vuur te zetten dat Nesim dat nooit zou doen. Honderd procent. Ik zou dat zelfs op mijn dochter durven zweren dat hij dat niet heeft gedaan."

Maar Qucee is een echte ride or die, want als Nesim al huilend zijn bekentenis doet aan hem, besluit Qucee te zwijgen voor het leven. Met alle gevolgen van dien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie