OMG

Hysterische toerist in Marokko probeert kippen te bevrijden en bijt verkoper

foto: YouTube/Tanger Metropolitan
  1. Newschevron right
  2. Hysterische toerist in Marokko probeert kippen te bevrijden en bijt verkoper

Een tourist met een Brits accent heeft in Marokko geprobeerd om de kippen van een kippenverkoper vrij te laten. Op twee video's is te zien hoe ze meerdere mensen aanvalt tijdens haar actie. Het bizarre voorval vond plaats op een markt in de Marokkaanse stad Tanger.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verkoper gebeten

In de video's is te zien dat de vrouw schreeuwt dat kippen niet op die manier behandeld zouden moeten worden. Daarna begint ze een scheldkanonnade richting de verkoper en probeert ze de kippen vrij te laten. Wanneer de verkoper daar een stokje voor wil steken, wordt hij gebeten door de hysterische vrouw.

Oude vrouw aangevallen

Iedereen die de vrouw vervolgens probeerde tegen te houden, werd geschopt of geslagen. Zelfs een oudere vrouw wordt vlak voor de onderstaande video eindigt, aangevallen door de toerist. Uiteindelijk heeft de politie ingegrepen. Volgens MoroccoWorldNews is de vrouw in hysterische toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Kritiek

De vrouw wordt enorm bekritiseerd onder de reacties op de video. Zo schrijft iemand dat de toerist haar eigen culturele waarden in haar eigen land moet toepassen en vooral weg moet blijven uit Marokko als hun cultuur haar niet bevalt. Een ander typt: "Wat als ze die kippen heeft vrijgelaten? Wat denkt ze dan dat er gaat gebeuren? Dat ze vrij los kunnen lopen in de stad?" Ook is er een Brit die namens alle normale Britten zijn excuses aanbiedt voor haar belachelijke gedrag.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie