OMG

Victoria Koblenko laat zich naakt fileren tegen flaming

  1. Newschevron right
  2. Victoria Koblenko laat zich naakt fileren tegen flaming

Victoria Koblenko protesteert naakt op Instagram tegen asociaal gedrag (flaming) op social media. De actrice krijgt via Instagram, Facebook en Twitter veelvuldig kuthoer, domme hoer, nazihoer, pijphoer en nog veel meer naar haar hoofd geslingerd. Rond het Oekraïne referendum wilden mensen haar zelfs terug naar haar eigen land sturen. Dat was voor Victoria de druppel die de emmer deed overlopen. Ze moest wat doen en vertelde bij Morad & Shay hoe ze te werk ging.

In Nederland mogen we alles zeggen wat we willen, maar dat betekent niet dat we alles hoeven te zeggen wat we willen.

Naakt

Samen met fotograaf Jasper Suyk bedacht Victoria Koblenko een creatieve manier om dit serieuze probleem op te lossen met een knipoog. Ze wordt naakt in het goud opgediend als een smakelijke maaltijd op de tafel van een 'anonieme gast' die haar fileert. Niet om op te eten, maar puur om te verminken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Referendum-gekkies

Victoria Koblenko duikt al vijftien jaar op in verschillende shows, series en films en dat heeft haar door de jaren heen al heel wat haters opgeleverd. Anno 2016 blijkt het alleen maar erger te zijn geworden. Victoria denkt dat dit komt omdat mensen dit anoniem en zonder consequenties kunnen doen. Vooral rondom het Oekraïne referendum werd de van oorsprong Oekraïnse actrice het mikpunt van gekkies.

Fatsoen

Het schelden en vloeken op social media vindt Victoria erg, maar de reacties over haar afkomst en over immigranten vond ze verschrikkelijk: "Het gaat niet om mij, maar hoe we met elkaar omgaan. Mensen staan niet meer stil bij wat ze doen. Zelfs als ik mensen blokkeer, maken ze nog vijf profielen aan om door te gaan. (..) Fatsoen moet je fulltime uitvoeren. Ze zouden verplicht moeten nadenken over wat ze zeggen."

Ster advertentie
Ster advertentie