OMG

Future benoemt Lil Baby & Gunna als de 'Kings of Trap Music'

  1. Newschevron right
  2. Future benoemt Lil Baby & Gunna als de 'Kings of Trap Music'
Future deed een opvallende uitspraak in een interview met Power 106 Los Angeles. Toen hem gevraagd werd wie op dit moment de koning van trapmuziek is, claimde hij opmerkelijk genoeg de titel niet zelf. Hij benoemde de opkomende artiesten Lil Baby en Gunna als de 'Kings of Trap Music' :

''Lil Baby en Gunna zijn op dit moment de mannen die de beste muziekdeals pakken en veel geld maken.''

King Of trap

Future begint 2019 goed. Hij heeft twee nieuwe singles uitgebracht genaamd Crushed Up en Jumpin On A Jet. Ook bereidt hij de release van zijn nieuwe album The WIZRD voor, dat uitkomt op 18 januari. De rapper beschouwt zichzelf nog steeds als een van de beste artiesten in het trapgenre. ''Ik ben al jaren de koning van trapmuziek en autotune. Maar op dit moment gaan Lil Baby en Gunna echt hard'', aldus Future.

LIL BABY & Gunna

De jonge rappers Lil Baby en Gunna zijn een van de meest besproken hiphop-duo's van het moment. Na een reeks van releases - Oh Okay met Young Thug, Sold Out Dates en Drip Too Hard - vonden de heren het tijd om samen een album te maken. Drip Harder verscheen op 4 oktober 2018 en maar liefst acht tracks van het album wisten een plaatsje te bemachtigen in de hitlijst van Billboard.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie