OMG

Petitie om Shaggy in Mortal Kombat 11 te krijgen gaat viral

foto: Woken News Network
  1. Newschevron right
  2. Petitie om Shaggy in Mortal Kombat 11 te krijgen gaat viral

Fans van Mortal Kombat wachten ongeduldig tot het elfde deel van hun favoriete game in april uitkomt. In de tussentijd hopen ze nog invloed te hebben op de makers. Zo gaat er nu een petitie viral waarin Shaggy wordt geëist als DLC-personage voor Mortal Kombat 11.

Petitie: Shaggy in Mortal Kombat 11

De satirische nieuwswebsite Woken News schreef eerder deze week dat Shaggy in Avengers: Endgame zit en probeert hem nu in Mortal Kombat 11 te krijgen. De website is een petitie gestart op Change.org waarin ze Warner Bros. oproepen om de bange vriend van Scooby Doo als DLC-personage beschikbaar te maken in de bloederige vechtgame. De petitie blijkt zeer geliefd, want het is in een paar dagen tijd al meer dan 134.000 keer ondertekend.

Een DLC-personage is een extra personage dat je voor je game kan kopen. Het is dus niet een van de standaardvechters in Mortal Kombat 11, maar een (vaak) betaalde uitbreiding van het spel.

Te bloederig

Bij de meeste vechtgames maken ze personages uit andere games en films beschikbaar als een uitbreiding van de game. De Mortal Kombat-games zijn echter zo bloederig, dat studio's die de rechten van bepaalde personages in handen hebben, hun personage vaak niet beschikbaar stellen voor deze vechtgame. Waarschijnlijk zal het bij Shaggy niet anders zijn, want denk je werkelijk dat ze goedkeuring gaan geven voor een fatality waarbij Raiden het hoofd van hun schattige Shaggy afhakt in Mortal Kombat 11?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie