OMG

Engelse Cherelle: "Ik ben te mooi om een vriend te vinden"

  1. Newschevron right
  2. Engelse Cherelle: "Ik ben te mooi om een vriend te vinden"

De beeldschone Cherelle uit Manchester vindt knap zijn een vloek. Dat vertelt ze in een interview met de Mirror. De 23-jarige vrouw heeft ruim 23.000 volgers op Instagram, maar voelt zich regelmatig eenzaam.

"Ik denk dat gewone meisjes met een gemiddeld uiterlijk het makkelijker hebben, omdat mannen meer aandacht aan hun persoonlijkheid schenken."

Serieuze relatie

Cherelle wil graag een serieuze relatie, maar haar liefdesleven is een ramp. Jongens willen alleen maar met haar pronken bij hun vrienden. Ook zijn ze alleen geïnteresseerd in haar looks en gaan ze ervan uit dat ze een vervelend karakter heeft en arrogant is.

"Gewone meisjes gaan ervan door met het trouwmateriaal en ik blijf achter met mannen die niet verder kijken dan mijn uiterlijk"

Arrogant

Cherelle kreeg veel haatreacties over het artikel. Mensen vinden haar arrogant. Op haar eigen Instagram legt ze nog een keer duidelijk uit wat ze bedoelde. Ze vindt zichzelf niet te mooi voor een vriend. Maar ze trekt vaak wel de verkeerde mannen aan die haar alleen maar willen om haar uiterlijk.

Ster advertentie
Ster advertentie