Naar homepage
OMG

Stewardess moet vertrekken na compliment aan Rita Ora

  1. Newschevron right
  2. Stewardess moet vertrekken na compliment aan Rita Ora

Een Britse stewardess is ontslagen nadat ze flirterige opmerkingen maakte op Facebook over Rita Ora.

De 25-jarige Charlotte ontmoette Rita Ora tijdens een vlucht met Virgin Atlantic van Londen naar Los Angeles, waar ze de zangeres bediende in de business class.

olieverfschilderij

Charlotte vertelde hierover aan haar vriendin, die er vervolgens iets over op Facebook plaatste. "Mijn vriendin postte een status waarin stond dat ik zoveel geluk had dat ik met Rita mocht vliegen," vertelt Charlotte aan The Sun. De stewardess reageerde op die status met:

"Ze ziet eruit als een olieverfschilderij, zo prachtig."

Privacyschending

De naam van Virgin Atlantic werd niet in de status genoemd, maar toch moest Charlotte twee weken later bij haar baas komen. De status moest verwijderd worden omdat het de privacy van VIP-passagiers zou schenden.

verwoest

De vriendin van Charlotte deed dit meteen, maar volgens de maatschappij was het al te laat. Het management liet daarna weten dat het beter was voor Charlotte als ze zelf ontslag zou nemen. Dat deed ze, en nu voelt het alsof haar leven is verwoest. "Ik gaf haar alleen een compliment, maar had nooit gedacht dat het mijn werk zo in gevaar zou kunnen brengen."

Foto: AFP / Valerie Macon

Ster advertentie
Ster advertentie