OMG

Politie 'verjaagt monsters' uit kamer van 6-jarige

foto: Pexels
  1. Newschevron right
  2. Politie 'verjaagt monsters' uit kamer van 6-jarige

Van de politie ben je onder andere gewend dat zij criminaliteit voorkomen en bestrijden, strafbare feiten opsporen en hulp verlenen bij nood. Maar wie had ooit gedacht dat zij voor 'monsters' iemand te hulp zouden schieten? Een 6-jarige jongen uit het Utrechtse Vianen is het overkomen.

Nauwelijks in slaap

Al twee weken was het jongetje vanwege zijn angst nauwelijks in slaap te krijgen. Zelfs buurtbewoners hoorden hem op een gegeven moment schreeuwen en besloten daarom de politie in te schakelen. Eenmaal aangekomen, bleek de kleine boef hevig overstuur. En jawel, dat kwam door monsters... ''Hij had al zelfgemaakte monsterspray naast zijn bed staan, maar dat hielp blijkbaar niet en zijn ouders hadden alles al geprobeerd'', schrijft de agent uit Vianen op Facebook.

Kamer inspecteren

De aanwezige agenten waren niet te beroerd om het jochie even te helpen. Zij konden een einde maken aan de slapeloze nachten van het jongetje en zijn door ouders door zijn kamer grondig te inspecteren. ''Al die 'gevaarlijke monsters' werden veilig verklaard. Hij kreeg een hele stoere politiebeer die hem vanaf nu altijd gaat beschermen. Deze heeft een speciale plek in zijn bed gekregen.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie