OMG

Couple goals: Adorn-zanger Miguel trouwt met jeugdliefde Nazanin

foto: Youtube: Vogue
  1. Newschevron right
  2. Couple goals: Adorn-zanger Miguel trouwt met jeugdliefde Nazanin

"Just let my love, just let my love adorn you". Zanger van deze en menig andere zwoele r&b-hit Miguel (33) heeft afgelopen weekend zijn jeugdliefde, model en actrice Nazanin Mandi (32), tot zijn echtgenote gemaakt. De twee gaven elkaar het jawoord op een prachtig landhuis in Californië. "Nieuwe levels en onvergetelijke momenten, gedeeld met onze beste vrienden en familie. We zijn dankbaar voor iedereen die onze speciale dag onvergetelijk heeft gemaakt. We houden van jullie allemaal", deelt Miguel op Instagram.

couple goals

Het feest had Mexicaanse invloeden in de vorm van een diner met traditioneel Mexicaans eten en genoeg tequila om de stemming er de hele nacht in te houden. Het werd afgesloten met een typisch Californisch tintje: een In-N-Out burger foodtruck voor de late night cravings. Tijdschrift Vogue volgde het koppel in aanloop naar de bruiloft. Zo laten ze je in een 24 Hours With-video onder andere meekijken bij het passen van de ring, de bruidsjurk en het verhaal van hun verloving. "Wat het is met de bruiloft, het is leuk, maar een nieuwe mentale uitdaging in onze relatie. Het heeft altijd heel natuurlijk gevoeld, we voelen ons vanaf het begin af aan al heel erg verbonden", vertelt Miguel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sweet lovestory

De twee hebben elkaar ontmoet toen ze achttien jaar oud waren, op een casting van Miguels eerste videoclip. Nazanin had de taak hem te interviewen. "Ik vroeg hem wat alle dames wilden weten: heb je een vriendin? Hij moest lachen en zei: nee, maar ik ben wel op zoek!". Er werden nummers uitgewisseld, Miguel appte 'come through and chill' en de rest is geschiedenis: na tien jaar samenzijn werd begin 2016 hun verloving bevestigd en sinds dit weekend gaan de twee als husband and wife door het leven.

Ster advertentie
Ster advertentie