OMG

Franse stuntman overlijdt na val van 68ste verdieping van gebouw

foto: Instagram: @Remi Enigma
  1. Newschevron right
  2. Franse stuntman overlijdt na val van 68ste verdieping van gebouw

Een 30-jarige Fransman genaamd Remi Lucidi is vorige week om het leven gekomen, nadat hij van een hoog gebouw in Hongkong viel. Hij stond bekend om zijn gevaarlijke avonturen en liefde voor het beklimmen van hoge gebouwen.

Fatale afloop

De details rondom de fatale val van Lucidi zijn nog niet helemaal bekend. Volgens de South China Morning Post bezocht Lucidi het Tregunter Tower-complex in Hongkong. Hij vertelde aan de beveiliging van het gebouw dat hij een vriend wilde bezoeken die in het gebouw zou wonen. Later werd echter onthuld dat hij niet bekend was bij de persoon die hij noemde. Nadat hij werd toegelaten, ging Lucidi naar de 49e verdieping en daar nam hij vervolgens de trap. Later vond de beveiliging het dakraam open waar Lucidi voor het laatst op de beveiligingscamera's te zien was bijna twee uur, nadat hij het complex was binnengekomen.

Een dienstmeisje vertelde de politie dat ze Lucidi zag toen hij vanaf de buitenkant op het raam van een van de penthouses tikte. Zijn sportcamera en Frans identiteitsbewijs werden gevonden op de plek waar hij viel, wat aangeeft dat hij bezig was met zijn geliefde activiteit voordat het tragische incident plaatsvond.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Avonturier

Lucidi verbleef in een hostel in de wijk Tsim Sha Tsui. De eigenaar van het hostel, Gurjit Kaur, vertelde aan de NY Post dat Lucidi gezond, fit en vrolijk was. Ze voegde eraan toe dat ze erg verdrietig was. Kort voor zijn dood plaatste Lucidi een foto van de skyline van Hongkong op zijn Instagram-profiel. Hij had een grote aanhang op zijn socials en deelde regelmatig foto's en video's van zijn klimavonturen.

Sinds 2016 klom Lucidi op wolkenkrabbers en reisde hij de wereld rond om verschillende stunts uit te proberen. Volgens zijn sociale mediapagina heeft hij stunts gedaan in verschillende delen van de wereld, waaronder Bulgarije, Portugal, Frankrijk, Oekraïne en Dubai.

Ster advertentie
Ster advertentie