OMG

Meisje doet man bijzondere aanzoek: "Wil je m'n vader worden?"

  1. Newschevron right
  2. Meisje doet man bijzondere aanzoek: "Wil je m'n vader worden?"

Een aanzoek. Trouwen is dan waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt. Maar bij het Amerikaanse meisje Misty is dat niet zo. Zij deed haar 'vader in spe' een aanzoek om haar te adopteren. Ryan is namelijk de enige persoon die ze haar hele leven al ziet als vader. En nu wil ze het eigenlijk gewoon heel graag officieel maken.

Forever eva

Het aanzoek begint als Misty haar pleegvader een cadeautje geeft om uit te pakken. Maar eerst even het briefje voorlezen dat vastgeplakt zit aan het cadeau. "Ik wil laten weten dat je de meest bijzondere man bent die ik ooit ontmoet heb. Je hebt me mijn hele leven opgevoed. Je vlocht mijn haar, zoals bij prinses Leia. Je nam me mee naar mijn eerste rockconcert en we lachen nog steeds om plaatjes van katten in leggings."

Misty kan zich geen leven voorstellen zonder Ryan als haar vader. In het cadeau dat hij opent, zit een leuk Superman vs. Batman kostuum. Maar daar draait het niet om. Wel om de adoptiepapieren die ook in het doosje liggen. "Ik wil dit al heel erg lang!"

So everyone has been waiting for this but I finally asked the man that raised me to adopt me ❤️ love you with all my heart and can't wait to be a FARRELL

Ster advertentie
Ster advertentie