OMG

Bruid krijgt boeket met kipnuggets van bruidsmeisje

  1. Newschevron right
  2. Bruid krijgt boeket met kipnuggets van bruidsmeisje

Als bruidsmeisje is het je taak om het de bruid helemaal naar haar zin te maken op haar bruiloft. Een Amerikaans bruidsmeisje wist heel goed hoe ze dat moest doen. Ze gaf de bruid - haar beste vriendin Blair - een heel bijzonder boeket. Niet een met bloemen, maar met kipnuggets!

verrassing

"Toen ik een speech aan het schrijven was, probeerde ik iets te bedenken waarmee ik haar kon verrassen. Ik dacht meteen aan nuggets", vertelt Jenna, het bruidsmeisje, aan Insider. Ze hoefde niet lang te zoeken, want na even rondbellen had ze al een producent gevonden die wel aan haar idee wilde meewerken. "Toen het bedrijf mee besloot te werken, vielen alles op zijn plek. Het team ging boven mijn verwachtingen, zelfs tot het punt dat ze een nugget-boeket opstuurde. Ook kregen we nuggets bezorgd op de trouwlocatie en kon ik zo mijn speech afsluiten door te proosten met nuggets."

Zoals Jenna al had verwacht was de reactie van de bruid, die helemaal gek is op kipnuggets, onbetaalbaar: "Ze had een glimlach van oor tot oor!"

Ster advertentie
Ster advertentie