OMG

Luis Elizondo: "Ik denk dat de overheid gaat toegeven dat ufo’s bestaan"

foto: Screenshot YouTube Sky Newsfoto: Screenshot YouTube Sky News
  1. Newschevron right
  2. Luis Elizondo: "Ik denk dat de overheid gaat toegeven dat ufo’s bestaan"

De één gelooft heilig in ufo's, de ander is ervan overtuigd dat ze alleen voorkomen in sciencefictionfilms. Luis Elizondo, ook wel bekend als 'de ufo-baas van het Pentagon', zegt dat de Amerikaanse overheid deze zomer een document zal publiceren waarin ze het hebben over het bestaan van ufo's.

Ufo-onderzoeksprogramma

Luis Elizondo wordt al jaren door nieuwsmedia opgevoerd als zelfverklaard voormalig hoofd van het Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP). "Dat is een afdeling van het Amerikaanse leger dat wordt aangestuurd vanuit de C-vleugel van het Pentagon, een met mysteries omringde plek", legt de Telegraaf uit. Het is bekend dat Luis voor het ministerie van Defensie werkte, maar het gerucht gaat dat hij ook ooit een 'ufo-onderzoeksprogramma' heeft geleid.

Document naar buiten

Nu heeft Luis laten weten dat er in juni een document naar buiten komt dat 'het onverklaarbare aanraakt'. Tegen The New York Post vertelde hij: "Ik denk dat de overheid gaat toegeven dat ufo’s bestaan." Er zou onder andere uitleg naar buiten komen over de Tic Tacs, een onbekend, vliegend voorwerp dat in 2004 werd gefilmd door een straaljagerpiloot.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Buitenaardse karaktertrekken

Deze week gaf de mysterieuze 'ufo-baas' nog een persconferentie waarin hij vertelde dat er ufo's zijn gespot met karaktertrekken die buitenaards moeten zijn. Denk hierbij aan snelheden tot 17.000 kilometer per uur en korte draaien die volgens de zwaartekracht onmogelijk zouden moeten zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie