OMG

Man laat geen fooi maar racistisch briefje achter aan serveerster

  1. Newschevron right
  2. Man laat geen fooi maar racistisch briefje achter aan serveerster

In Amerika heeft een restaurantgast zich van zijn slechtste kant laten zien. In plaats van een fooi te geven aan de serveerster, liet hij een briefje achter met "wij geven alleen fooi aan burgers". De achttienjarige Sadie Katrina, die gewoon in Amerika geboren is, werd in verbazing achter gelaten. Aan DailyMail vertelde ze:

"It shouldn’t even matter, I just feel like it’s rude and disrespectful. I’ve never met, I’ve never done anything to them."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

opa to the rescue

Sadie vond al dat de twee een vreemde vibe hadden toen zij het koppel serveerde, maar begreep later pas waarom. De opa van het meisje liet het hier niet bij zitten en nam een foto van de rekening. Vervolgens plaatste John Elledge het op zijn Facebook-pagina.

"Het kan me niet schelen of ik naar de gevangenis moet hiervoor. Ik zou die son of a b*tch graag een stomp in zijn gezicht geven."

De vrienden van John hebben op kunnen sporen wie degene is die de handtekening heeft gezet. Maar dat is waarschijnlijk niet dezelfde persoon die de racistische opmerking opschreef, gezien de verschillende handschriften.

Ster advertentie
Ster advertentie