OMG

Vrouw wordt ongevraagd op borsten gekust na weigeren wangkus

  1. Newschevron right
  2. Vrouw wordt ongevraagd op borsten gekust na weigeren wangkus

Ongevraagd op je borsten gekust worden. Het overkwam een vrouw tijdens een live-uitzending op de Franse televisie. Ze weigerde presentator/journalist Jean Michel-Maire een kus te geven, waarop brutaal genoeg was om haar borsten te kussen. Hij verklaarde dat ze wel toestemming had gegeven.

Bedankje?

Soraya, zoals de vrouw in kwestie heet, was te gast bij de populaire show TPMP, omdat ze de overval op Kim Kardashian in Parijs moest nabootsen. In de sketch werd ze 'gered' door Jean Michel-Maire. Als 'bedankje' daarvoor, stelde de presentator van TPMP, Cyril Hanouna, de zoen voor.

Backstage

Jean Michel-Maire verklaarde kort na zijn vrijpostige actie dat Soraya wel toestemming had gegeven. Toen ze nog een keer aangaf dat dat niet het geval was, zei de man dat ze het ook backstage kunnen doen. Raar genoeg werd de ego van de 'kusser' versterkt door gelach en applaus van het publiek.

Klachten

Na de brutale actie, stroomden de klachten binnen. Ook vanuit de Franse minister voor Vrouwenrechten, die een onderzoek heeft ingesteld naar aanleiding van dit incident.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie