OMG

Klanten helpen donutverkoper snel uit te verkopen zodat hij naar zieke vrouw kan

  1. Newschevron right
  2. Klanten helpen donutverkoper snel uit te verkopen zodat hij naar zieke vrouw kan

John Chhan, een donutverkoper uit Californië, verkoopt tegenwoordig elke dag uit, dankzij zijn trouwe vaste klanten. Ze helpen hem zijn donuts snel te verkopen, zodat hij naar zijn vrouw kan gaan die ziek is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ziek

John heeft samen met zijn vrouw Stella al dertig jaar een donutwinkel. Afgelopen september werd Stella onwel op een bruiloft. Ze bleek een ernstige hersenaandoening te hebben. Sindsdien zit de vrouw in een revalidatiecentrum.

Bezorgde klanten

Toen de vaste klanten hoorden waarom Stella al zo lang niet in de winkel was verschenen, namen ze meteen actie. Ze wilden in eerste instantie geld inzamelen voor het echtpaar, maar dat wilde John niet aannemen.

bij zijn vrouw zijn

Het enige dat hij wilde was om elke dag zo lang mogelijk bij zijn vrouw te kunnen zijn. Daar wisten de vaste klanten wel iets op te verzinnen, want ze besloten gewoon massaal donuts te kopen. Een van de klanten plaatste een bericht op internet met de oproep om zoveel mogelijk donuts te kopen bij John Chhan. Zelf koopt hij ook een heleboel donuts, die hij vervolgens uitdeelt aan minder bedeelden en buren.

Op deze manier is de man elke dag al vroeg in de ochtend door zijn hele voorraad heen. John is zijn trouwe klanten heel erg dankbaar. Hij vertelt dat het inmiddels beter gaat met zijn vrouw. Ze gaat langzaam vooruit.

Ster advertentie
Ster advertentie