OMG

Moeder van drieling post foto's van lichaam voor en na bevalling

  1. Newschevron right
  2. Moeder van drieling post foto's van lichaam voor en na bevalling

Een moeder die een drieling op de wereld heeft gezet, Maria Nordø Jørstad, heeft foto's gepost van haar lichaam voor en na de bevalling. En dat is some real shit! Geen bewerkte onrealistische foto's. Nee, het is écht anders dan wat je kent van mooie zwangerschapsshoots.

van wereldbol tot hangbuik

Op 12 september 2018 beviel Maria van Iben, Agnes en Filip, maar de 36-jarige moeder is nog druk bezig met herstellen. Van een buik zo groot als een wereldbol, tot aan een rare hangbuik, je ziet het allemaal voorbijkomen op haar Instagram. En dat ze nog niet in vorm is, daar baalt ze van. Gelukkig heeft Maria wel enorm veel lieve reacties ontvangen op haar laatste foto.

"Ik heb nog steeds een rare hangende buik en ik ben een beetje teleurgesteld dat het nog niet echt kleiner is geworden na mijn foto van drie weken geleden. Ik ben eigenlijk niet heel erg blij om deze foto met jullie te delen, maar aan de andere kant doet het litteken van mijn keizersnede in ieder geval niet meer zo'n pijn. En de laatste twee dagen voelde ik me weer een beetje mezelf!"

eerlijk beeld

Maria en haar man hebben al een zoontje van twee jaar. Ondanks dat ze al een zwangerschap heeft ervaren, vindt ze het toch waardevol om de ervaringen rondom haar laatste zwangerschap te delen. "Ik vind het belangrijk om een eerlijk beeld te schetsen van hoe het is om een drieling te baren en wat daarna volgt," dat vertelde Maria aan de Cosmopolitan.

Ster advertentie
Ster advertentie