OMG

Deze koppels doen mee aan Temptation Island

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. Deze koppels doen mee aan Temptation Island

Na de vrouwelijke en mannelijke verleiders, zijn nu ook de koppels bekend die meedoen aan een nieuw seizoen Temptation Island. Dit zijn de stelletjes die hun relatie op de proef gaan stellen:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rodanya en Morgan

Rodanya en Morgan zijn beiden 20 jaar oud, komen uit Nederland en zijn sinds drie jaar samen. De reden dat dit koppel meedoet, is omdat Rodanya haar vriend nog een allerlaatste kans wil geven. Hij ging namelijk na zes maanden al vreemd en beging afgelopen zomer weer een misstap.

Rodanya: "Zo nu en dan vertrouwen we elkaar wel."

Demi en Sidney

Ook het onafscheidelijke koppel Demi (22) en Sidney (21) hebben sinds drie jaar een relatie. De twee wonen samen en zeggen niet zonder elkaar te kunnen. De grootste uitdaging is voor hen dus om twee weken zonder elkaar te zijn. En als ze eindelijk een keer alleen zijn, kunnen ze dan de verleiding van anderen weerstaan?

Laura en Roger

De 21-jarige Laura en 23-jarige Roger uit Gent hebben strenge regels voor elkaar. Hun relatie begon als friends with benefits, maar al snel bleek dat niet te werken. Inmiddels hebben ze een relatie en hebben ze afgesproken niet te veel te drinken en niet alleen uit te gaan. Als alles goed gaat bij Temptation Island laten ze die regels misschien vallen.

Roger: "We doen zeker niet mee aan Temptation Island omdat er in verleden iets fouts is gebeurd, maar eerder om elkaar respect te tonen."

Milou en HEikki

Milou (23) en Heikki (24) kennen elkaar via een motorcrosswedstrijd. Hun relatie is nog pril, want ze gaan nog maar acht maanden met elkaar. Milou is jaloers aangelegd en houdt Heikki goed in de gaten. Ze kent zijn wachtwoorden en controleert hem dagelijks. Ze vindt Temptation Island de ultieme test om erachter te komen of ze haar vriend kan vertrouwen. Als alles goed gaat op het eiland, wil het stel samen gaan wonen.

Temptation Island start op donderdag 14 februari om 20.30 uur bij RTL 5 met een dubbele aflevering. Op Videoland zullen zelfs drie afleveringen te zien zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie