OMG

Jaloerse tieners verminken meisje omdat ze 'te mooi' is

  1. Newschevron right
  2. Jaloerse tieners verminken meisje omdat ze 'te mooi' is
Twee jaloerse Argentijnse meisjes van 16 en 18 jaar, Silva en Maira, hebben de 15-jarige Julia Alvarez flink verminkt. De meiden konden het niet verkroppen dat iedereen Julia zo mooi vindt. Toen het duo haar onlangs tegenkwam op straat, sloegen ze haar in elkaar. Vervolgens haalden Silva en Maira een mes tevoorschijn en vertelden ze Julia dat ze een Chucky van haar gingen maken. Ze sneden Julia in het gezicht en bewerkten haar rug.

Silva & Maira


Zelfmoord
Voorbijgangers vonden de bloedende tiener op de grond en belden het alarmnummer. Het meisje zit onder de hechtingen en kan moeilijk omgaan met de situatie. Ze overweegt nu zelfs zelfmoord te plegen. Volgens haar zus Yeni waren Silva en Maira al heel lang jaloers op haar Julia. Ze werd vaker door hun gepest en geslagen.

Nutteloze politie
Toen Julia naar de politie ging zeiden ze dat ze niet betrokken wilden worden bij de situatie. Hierdoor besloot Yeni om in actie te komen. Ze begon een actie op Facebook en plaatste de foto's van haar zus en de daders erop. Dit zorgde voor veel aandacht en een protest tegen de falende politie. Hierdoor hebben agenten Silva en Maira uiteindelijk toch verhoord.Ster advertentie
Ster advertentie