OMG

VIDEO: Craig David verrast pas getrouwde fans met persoonlijke boodschap

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Craig David verrast pas getrouwde fans met persoonlijke boodschap
Veel gelukkiger konden de 31-jarige Ben en zijn kersverse vrouw Ainsley niet worden. Op de mooiste dag van hun leven tot nu toe, stapten ze na vier jaar samen het huwelijksbootje in. Een romantisch onverwachte aanzoek van Ben op Bali beloofde al veel goeds voor de bruiloft. Maar op de belangrijke dag werd ook de bruidegom zelf verrast door een van hun grootste idolen.

Ongelofelijk

"De hele receptie lang waren er video's te zien en speeches te horen van vrienden en familie. Maar op een gegeven moment verscheen Craig David op het scherm", vertelt Ben. "Het filmpje begon te spelen en de eerste paar seconden dacht ik dat het van internet was geplukt. Maar daarna had ik door dat het echt een persoonlijke boodschap was voor ons. Ik ben al fan van Craig David sinds Re-Rewind en mijn vrouw vind hem ook geweldig, dus dit was echt een ongelofelijke verrassing."

"Bedankt voor de liefde"

In het filmpje uitte de zanger zijn waardering voor de Zoetermeerse fans en wenste ze veel geluk samen met hun pasgeboren dochtertje:
"Heey Ben en Ainsley,
Ik wil jullie de BESTE bruiloftsdag ooit wensen.
Ik hoop dat jullie mogen genieten van de rest van jullie leven samen.
Het is geweldig hoe jullie samen zijn gekomen en jullie mooie baby Safira hebben gehad.
Geniet van jullie 'reis' samen en hopelijk zie ik jullie gauw. Bedankt voor alle liefde, nieuwe muziek komt er gauw aan."
Ster advertentie
Ster advertentie