OMG

Braziliaanse artiest overlijdt na sprong van balkon om niet door vrouw gesnapt te worden tijdens trio

foto: Instagram: @mckevin
  1. Newschevron right
  2. Braziliaanse artiest overlijdt na sprong van balkon om niet door vrouw gesnapt te worden tijdens trio

De populaire Braziliaanse artiest MC Kevin is afgelopen weekend na een bizar ongeval om het leven gekomen. Hij zou van een hotelkamerbalkon zijn gesprongen, omdat hij niet door zijn echtgenote gesnapt wilde worden tijdens een trio. Dat werd hem uiteindelijk fataal.

Bang om gesnapt te worden

De Braziliaanse krant Metropoles schrijft dat MC Kevin en zijn goede vriend Victor Fontenelle een dame genaamd Bianca Dominguez leerden kennen op het strand. Dominguez werd vervolgens uitgenodigd om de twee in een hotelkamer te ontmoeten.

Eenmaal in de hotelkamer hoorde MC Kevin na een tijdje geklop aan de deur. Hij dacht dat het zijn echtgenote Deolane Bezerra was, met wie hij op 28 april trouwde. Ook zij verbleef op dat moment in hetzelfde hotel. Wie uiteindelijk aan de deur stond en of er daadwerkelijk aangeklopt is, is niet duidelijk. Wel blijkt uit een politieverklaring dat Bezerra op zoek was naar MC Kevin, omdat hij zijn telefoon niet opnam en niet antwoordde op haar appjes. MC Kevin zou uiteindelijk geprobeerd hebben om naar het balkon van een andere hotelkamer te springen, maar dat mislukte en werd hem fataal.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mogelijk ander scenario

De politie doet op dit moment ook onderzoek naar een ander mogelijk scenario. Zo zou MC Kevin wellicht geprobeerd hebben om in het zwembad van het hotel te springen en deze gemist hebben.

Begrafenis

MC Kevin werd uiteindelijk dinsdag begraven. Hij is immens populair in Brazilië. Zo heeft hij per maand meer dan 2 miljoen luisteraars op Spotify en meer dan 10 miljoen volgers op Instagram.

Zijn weduwe deelde op Instagram een foto van hen twee samen, waarop te zien is dat MC Kevin op zijn knieën gaat. Ze schrijft daaronder: "Je vertrok en nam een stukje van mij mee. Je was altijd zo ongelooflijk. Ik heb 33 jaar gewacht om gelukkig te zijn en nu laat je me in de steek? Het is niet eerlijk dat je zo weggaat!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie