OMG

Pizzeria hangt opgezette koe boven etende klanten

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Pizzeria hangt opgezette koe boven etende klanten

Een Amerikaanse pizzeria in heeft een opgezette koe boven de tafels van klanten gehangen. Geen kunstwerk, gewoon een echte dode koe! Het idee is om de klanten te laten inzien waar hun eten vandaan komt. De actie viel echter niet in de smaak bij de klanten.

etica

De pizzeria heet Etica, dat verwijst naar ethiek. Ethiek betekent dat je nadenkt over wat goed en wat fout is. Dat is ook precies wat de pizzeria als missie heeft. Het restaurant lijkt daarom met de glazen muren erg op een slachthuis. Om de klanten nog meer het gevoel te geven dat ze in een slachthuis zitten, hebben ze een enorme opgezette koe aan het dak gehangen. "Niet voor de decoratie”, vertellen de eigenaren. “De koe moet het verband leggen met de ware gevolgen van zuivelconsumptie”.

petitie

Zeg nou eerlijk: vind jij het fijn om tijdens het eten van een pizza naar een opgezette koe te kijken? De klanten in ieder geval niet. Ze hebben daarom een petitie opgericht om de koe te laten verwijderen. “Dit is onbeschrijfelijk, afschuwelijk en schokkend om te zien”, staat er in de petitie. Of het dier wordt weggehaald, ligt aan de pizzeria.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie