OMG

Bom-prankers Jalals worden mogelijk aangeklaagd

  1. Newschevron right
  2. Bom-prankers Jalals worden mogelijk aangeklaagd

De bom-prankers Jalals worden mogelijk aangeklaagd in het kader van terrorismebestrijding. In de laatste prank van de drie broers Max, Rabeen en Arman uit Melbourne (Australie), richtten ze een zogenaamde AK-47 op onder andere een klein meisje en haar vader.

De Jalals posten regelmatig succesvolle pranks online waarbij ze zich voordoen als 'terroristen' met een bom. Hoewel de jongens en hun pranks nu worden onderzocht door anti-terreur agenten, hebben ze het inmiddels goed gemaakt met het kleine meisje.

for all the people going crazy, this was the girl that accidentally walked into our prank last night. We felt as bad as...

Geplaatst door Jalals op dinsdag 23 februari 2016

Intimidatie

De broers geven aan hun grenzen goed te kennen en ook hun pranks daarbinnen te houden. Tegenover 7 New Melbourne verklaart Arman dat ze uitgaan van advies van advocaten. Maar de nieuwszender legde de situatie ook voor aan een andere advocaat:

"Ik zou sprakeloos zijn als een andere advocaat echt heeft gezegd dat ze andere mensen zomaar mogen intimideren op deze manier."

Terror Prank: Counter-terrorism officers may press charges. Profits from YouTube videos could be declared proceeds of...

Geplaatst door 7 News Melbourne op woensdag 24 februari 2016

Check hieronder een andere prank van de Jalals:

Ster advertentie
Ster advertentie