OMG

Meisje (18) steekt man (35) neer omdat hij geen cadeaus meer voor haar kocht

foto: Facebook
  1. Newschevron right
  2. Meisje (18) steekt man (35) neer omdat hij geen cadeaus meer voor haar kocht

Een meisje deed zich voor als een 19-jarige en heeft een man neergestoken die ze online heeft ontmoet. De relatie tussen de twee was volledig afhankelijk van dure cadeaus, items en kleding. Nadat het meisje geen cadeaus meer ontving, heeft ze de 35-jarige man herhaaldelijk gestoken. Zijn verwondingen werden hem uiteindelijk fataal, melden verschillende Britse media.

Veroordeling

Chloe C. is inmiddels achttien en is deze week veroordeeld tot een taakstraf van twee jaar met de verplichting om 150 uur onbetaald werk te verrichten. Daarbij heeft ze 25 rehabilitatiedagen opgelegd gekregen en moet ze een boete van duizend pond betalen. Na het horen van haar veroordeling deelde ze het volgende op social media: "Ja, ik heb gedaan wat ik heb gedaan en het is wat het is. Maar ik verdedigde mezelf en daar heb ik geen spijt van. Ik heb mijn straf gekregen en daar moet ik nu mee dealen."

Neergestoken

C. was 15 jaar oud toen ze zich voordeed als een 19-jarige en online een man genaamd Sufian benaderde. Ze loog niet alleen over haar leeftijd, maar ook over haar naam en deed zich voor als 'Hope Morgan' om hem in de maling te nemen. C. overtuigde Sufian ervan dat ze met hem wilde trouwen en ze spraken af in een hotel, dat hij betaalde, net zoals haar taxi. De minderjarige vroeg hem om sieraden, alcohol en snoep mee te nemen, wat hij uiteindelijk niet bij zich had. Dit schoot C. blijkbaar in het verkeerde keelgat, want ze heeft Sufian meermaals gestoken. Hierbij verwondde het meisje Sufians oor, arm en hoofd. Het slachtoffer is nog naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar aan zijn verwondingen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Manipulatie

Na het incident stuurde C. nog meerdere berichten naar Sufians telefoon om de situatie te manipuleren. Ze loog tegen de politie dat Sufian haar stalkte en liet sms-berichten zien die ze vlak na de aanval naar zijn telefoon had gestuurd. "Je weet dat ik jong ben en jij bent een oude man die me probeerde te ontvoeren", luidde een van haar berichten. Vervolgens stuurde ze: "Ik ben jong, je zal in de problemen komen". De politie en rechter trapten hier echter niet in en noemden haar doortrapt en manipulatief, voordat ze haar straf te horen kreeg.

Ster advertentie
Ster advertentie