OMG

Vrouw die dacht Bruno Mars te daten wordt opgelicht voor $100.000

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Vrouw die dacht Bruno Mars te daten wordt opgelicht voor $100.000

Een 63-jarige Amerikaanse vrouw die dacht dat het haar gelukt was om Bruno Mars voor zich te winnen, is flink misleid. Ze bleek namelijk geen relatie te hebben met de wereldster, maar met een oplichter.

Catfish

De man, die zich voordeed als Bruno Mars, had de verliefde vrouw om zo'n 100.000 dollar gevraagd om de kosten van zijn 'wereldtournee' te dekken. De nietsvermoedende vrouw deed wat haar gevraagd werd en maakte twee cheques over, een van 90.000 dollar en een van 10.000 dollar.

De vrouw uit Texas, die inmiddels aangifte heeft gedaan, vertelde aan de politie dat ze 'Bruno Mars' had ontmoet via Instagram in 2018. De meeste mensen zouden het waarschijnlijk verdacht vinden als er een Bruno zonder blauw vinkje ineens in hun DM slidet, maar deze vrouw niet. Ze was overtuigd dat het de echte zanger was nadat hij haar foto's van zichzelf had gestuurd.

Aangeklaagd

Het account bleek uiteindelijk niet door Bruno Mars, maar door een man genaamd Chinwendu Azuonwu te worden beheerd. Hij en zijn handlanger Basil Amanda stonden deze week allebei voor de rechter. Beide mannen zijn aangeklaagd voor het witwassen van geld.

Ster advertentie
Ster advertentie