OMG

VIDEO: Tiener ontmoet ouders 18 jaar na ontvoering als baby

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Tiener ontmoet ouders 18 jaar na ontvoering als baby

De 18-jarige Kamiyah Mobley werd kort na haar geboorte ontvoerd uit het ziekenhuis. Achttien jaar later heeft de Amerikaanse tiener haar biologische moeder en vader Shanara Mobley en Craig Aiken in South Carolina ontmoet.

Mama = ontvoerder

Kamiyah Mobley heeft altijd gedacht dat ze Alexis Monigo heette en de dochter van Gloria Williams was. Op een dag begon ze te vermoeden dat ze ontvoerd was als baby. Een DNA-test bevestigde haar vermoedens. De vrouw die haar al die jaren had opgevoed bleek niet haar moeder, maar haar ontvoerder te zijn.

Miskraam

Een week voordat Kamiyah werd geboren, kreeg Gloria Williams een miskraam. Haar eigen kind overleed en daarom besloot ze om een baby te jatten uit het ziekenhuis. Verkleed als zuster nam ze Kamiyah/Alexis mee. Haar eigen familie wist niets van een miskraam en dacht gewoon dat het Gloria's baby was.

Geen crimineel

Gloria Williams is inmiddels gearresteerd, maar Alexis/Kamiyah blijft haar moeder steunen: "Zij heeft me grootgebracht en mij bijna alles gegeven wat ik nodig had. Zij is geen crimineel."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nooit vergeten

De biologische moeder van Kamiyah is haar nooit vergeten. Ieder jaar bakte ze een verjaardagstaart voor haar ontvoerde dochter. En ieder jaar sneed ze een stukje af en legde die in de diepvries. Dat deed ze allemaal in de hoop dat haar dochter op een dag terug zou keren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie