OMG

Dan Bilzerian leeft The Good Life op Instagram

  1. Newschevron right
  2. Dan Bilzerian leeft The Good Life op Instagram
Dan Bilzerian post op Instagram foto's van zijn million dollar lifestyle, waarop hij te zien is met stapels geld, naakte vrouwen, extreme sporten, supercars en hele zware wapens. Het lijkt bijna onrealistisch als je kijkt naar de dingen waarmee de 33-jarige man pronkt.

Dan is een Amerikaanse investeerder, acteur (o.a. Lone Survivor en stunts in Olympus Has Fallen) en één van de grappigste pokerspelers die rondloopt op aarde. Of zoals hij het zelf zegt: "Actor/Astronaut/Asshole and I play poker sometimes." Dan Bilzerian was ooit marinier, maar dankzij poker is het een echte Wolf of Las Vegas geworden.

Papa's dollars
... of is dit verhaal toch niet waar? Op een klein aantal sites is te lezen dat Dan's vader een miljonair was die twee keer failliet is gegaan. Hij wist destijds te bewijzen dat hij maar een paar duizend dollar per maand verdiende, terwijl hij miljoenen in zijn bezit had. Waar die miljoenen dollars gebleven zijn, weet niemand. Het verhaal over Dan kan dus iets te maken hebben met de verdwenen centen van zijn vader. Bewijs is er echter niet.



Dan heeft zo veel geld dat hij onlangs een huis kocht, omdat hij de plaatjes leuk vond. "Ik heb dit huis in Montana gisteren gekocht. Ik heb het huis nog niet echt gezien, maar de plaatjes zijn ziek! Ik ga zondag eens een kijkje nemen."



Het had weinig gescheeld of Dan had nooit een Instagram gehad. Op zijn 25ste had hij al een dubbele hartaanval en twee jaar geleden kreeg hij een longembolie. Leuk die ziekenhuizen, maar het leven van Dan gaat gewoon door.

Een normale maandag in het leven van Dan.



Vrouwen en wapens



Nieuwe monstertje gekocht



F*ck duikplanken



Doodnormale zondag



"Ik ben een tietenman, maar kontjes zijn ook welkom"



Fotootje van zijn bankrekening

Ster advertentie
Ster advertentie