OMG

Viral video: Deze man gaat als een baas van de glijbaan

  1. Newschevron right
  2. Viral video: Deze man gaat als een baas van de glijbaan

Morgan Evick maakte op haar vakantie in een resort in Jamaica een filmpje van een man die in één keer van een glijbaan naar de kant kan glijden. Het filmpje is compleet viral gegaan en is ruim tachtigduizend keer gedeeld op Twitter. Mensen vragen zich al dagenlang af hoe de man dit voor elkaar heeft gekregen en of dit filmpje niet gewoon nep is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Antwoord

TMZ heeft eindelijk het verlossende antwoord voor iedereen die zich heeft afgevraagd hoe je dit doet. Zij vonden de man van het filmpje: de 21-jarige Rolando Johnson. Hij is een lifeguard van een waterpark in Jamaica en heeft twee jaar geoefend om dit te kunnenn. Inmiddels is zijn talent een toeristische attractie geworden.

Tips

Rolando heeft twee tips hoe ook jij dit voor elkaar kunt krijgen. Ten eerste moet je je keihard afzetten aan het begin van de glijbaan. En de tweede tip is om je benen te kruisen en rechtop te zitten vlak voordat je uit de glijbaan komt.

talent

Deze man is trouwens niet de enige die over dit bijzondere talent beschikt. Volgens Rolando kunnen meerdere van zijn collega's het ook, zoals te zien is op YouTube.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie