OMG

Witte vader 'vecht' tegen racisme geadopteerde dochter

  1. Newschevron right
  2. Witte vader 'vecht' tegen racisme geadopteerde dochter

Elf jaar geleden adopteerde de Amerikaan Brad Knudson zijn Afro-Amerikaanse dochter. Nu, anno 2015, is de blanke vader op een extra vervelende manier in aanraking gekomen met racisme. Zijn dochter kreeg nare snapchats toegestuurd, waarin het volgende werd gezegd: "Such a slut, a n*gga and a fat ass bitch". Dit was de druppel waardoor Brad de jonge racisten en hun ouders besloot te ontmaskeren via internet.



Emotionele vader
De emotionele vader vertelde dat zijn gezin weleens te maken heeft gehad met racisme, maar nooit op deze manier. Zijn dochter kreeg verschillende racistische snapchats van tweelingbroertjes die op de Prior Lake High School zitten. Brad raakte hierdoor van slag en zocht contact met de ouders van de jongens. Tevergeefs. Dan maar de politie, dacht hij.

"You're a n*gga lover"
Nadat de vader zijn aanklacht had ingediend bij de politie, gingen agenten langs bij de school van de pesters. De tweeling en hun ouders zijn op de racistische uitlatingen aangesproken. Brad wilde zijn zegje nog doen en belde nog een keer naar de vader van de jongens. Maar het kon vader Deron Puro weinig schelen. Zo bleek onder andere uit een voicemail. "Yeah, Brad, tides have turned, huh? I guess you're a nigga lover. Call me back.”



Ster advertentie
Ster advertentie