OMG

Yulia ontdekt dat haar man vreemdgaat door 'onschuldige' foto op Instagram

foto: Instagram: Agranovych
  1. Newschevron right
  2. Yulia ontdekt dat haar man vreemdgaat door 'onschuldige' foto op Instagram

De Russische Yulia Agranovych ontdekte op een bizarre manier dat haar man haar bedroog. Ze was nietsvermoedend door haar Instagramfeed aan het scrollen, toen ze een foto tegenkwam die haar wel heel bekend voorkwam.

Veel Gemeenschappelijk

Het ging om een foto van haar eigen slaapkameruitzicht, dat op het account van ene Vlada Abramovich stond. Ze klikte op haar account en kwam erachter dat ze flink wat gemeenschappelijke volgers had. En ze bleken meer gemeenschappelijk te hebben...

Slaapkamer

Onder de foto schreef Vlada de caption: ''Prachtig uitzicht vanuit mijn slaapkamerraam''. ''Mijn slaapkamerraam?'', dacht Yulia. Het was het uitzicht van haar eigen slaapkamer!

Vrije wil

Yulia confronteerde haar man, die het in eerste instantie ontkende. Hij beweerde dat het niet om een minnares ging, maar om de partner van een vriend. ''Ze zijn bij ons op bezoek geweest en toen heeft ze een foto gemaakt vanuit de slaapkamer.'' Yulia benaderde echter ook Vlada, die op haar beurt openlijk op social media toegaf dat ze meermaals seks had gehad met Yulia's man.

''Wat is het probleem? Is hij één of andere groente zonder vrije wil? Laat me niet lachen. Iedereen die kritiek op mij heeft: we leven niet in de achttiende eeuw. Als ik seks wil hebben, heb ik seks.''

Meerdere vrouwen

Uiteindelijk gaf de echtgenoot van Yulia toe dat hij met meerdere vrouwen het bed deelde. Hij benadrukte wel dat hij ''nooit mentaal ontrouw'' was en aan iedereen had toegegeven dat hij getrouwd was. Yulia trapte daar echter niet in. Ze contacteerde verschillende andere minnaressen, waarvan eentje zelfs huilend aan de telefoon vertelde dat ze niet wist dat hij getrouwd was.

Scheiding

Inmiddels heeft Yulia een scheiding aangevraagd en laat ze weten dat ze blij is dat ze nog niet aan de geplande gezinsuitbreiding waren begonnen.

''Voor mij betekent dit een scheiding. Ik hoop dat het snel voorbij is, zulke mensen veranderen niet. Als hij een vrouw vindt die er klaar voor is om met hem samen te zijn, en dit te accepteren, laat ze gelukkig worden samen.''

Ster advertentie
Ster advertentie