OMG

Meer dan 300 keer: "Hij verkrachtte me in mijn slaap"

  1. Newschevron right
  2. Meer dan 300 keer: "Hij verkrachtte me in mijn slaap"
Meer dan 300 keer verkracht worden in je slaap. Waaat?! Hoe dan? Wakker worden en in de aanval zou je logischerwijs denken. Maar dat deed de Britse Sarah Tetley niet. In twee jaar tijd werd ze volop verkracht en misbruikt door haar man. Hij maakte daar filmpjes van. Dat vertelde de 26-jarige in het Engelse ochtendprogramma This Morning.

Geen schijn van kans
Sarah maakte geen schijn van kans. Ze denkt dat ze vaak niks merkte, omdat ze waarschijnlijk gedrogeerd werd door haar echtgenoot. "Ik ontwaakte in een soort van versufte toestand en realiseerde me dat ik door hem gemolesteerd werd in mijn slaap. Op dat moment deed ik alsof ik sliep om te achterhalen wat er allemaal gebeurde. Kort daarna stopte hij."

"Ik leek wel dood"
Toen de 34-jarige man eenmaal naar het werk was vertrokken, rende Sarah naar de buren. Ze wist niet precies hoe ze hiermee moest omgaan, maar de buurvrouw hielp haar daarbij. Ze besloten de politie te in te schakelen. Na onderzoek vonden de agenten de meer dan 300 schokkende videos op de computer van partner Charlie Tetley."In sommige van de filmpjes hoor je me zelfs niet eens ademhalen en zie je me niet bewegen. Ik leek wel dood."

Viezerik in de bak
De viezerik zit inmiddels achter de tralies. Charlie bekende en werd schuldig bevonden aan vijf aanklachten van verkrachting en poging tot verkrachting, drie aanklachten van aanranding, acht aanklachten van mishandeling door penetratie en tien aanklachten voor het maken van onbehoorlijke beelden van kinderen.Ster advertentie
Ster advertentie