OMG

Man zet zijn eigen dood in scène om zijn vrouw achter de tralies te krijgen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Man zet zijn eigen dood in scène om zijn vrouw achter de tralies te krijgen

Boksleraar Ramon Sosa heeft zijn eigen dood in scène gezet, om zijn vrouw in de gevangenis op te laten sluiten. Nu denk je waarschijnlijk: wát een eikel! Maar daar had hij een goede reden voor. Zijn vrouw Maria Sosa wilde hem namelijk vermoorden, om al zijn geld op te kunnen strijken.

gustavo

De echtgenote belde Gustavo, omdat ze dacht dat hij de moord wel kon regelen voor een bedrag van ruim duizend euro. Maar wat Maria niet wist, is dat Gustavo en Ramon elkaar heel goed kennen via de boksschool. Gustavo belde de echtgenoot van Maria op en vertelde dat iemand hem wilde vermoorden. Niet echt een telefoontje dat je wil krijgen. Wat konden de twee doen om Maria behind bars te krijgen? Er zat voor de twee maar één ding op: meespelen met Maria om bewijs te verzamelen. Daarom zou Gustavo het volgende gesprek met haar opnemen door middel van een verborgen microfoon.

dood

Door het microfoontje werden de verschrikkelijke plannen van Maria bevestigd. Al het bewijsmateriaal werd op het politiebureau gedropt, maar zij gingen nog niet over tot actie. Ze vroegen aan Ramon of hij net kon doen alsof hij dood was, zodat ze met de foto's Maria konden confronteren. Een undercoveragent deed net alsof hij de huurmoordenaar was en sprak met Maria af op een parkeerplaats. Toen ze de foto's van haar dode echtgenoot zag, moest ze nog lachen ook! Maar uiteindelijk is Ramon de laatste die lacht, want de politie pakte haar op en de rechter besliste dat ze twintig jaar de gevangenis in moet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie