OMG

Biologische moeder van Angelina's geadopteerde dochter smeekt om haar te mogen spreken

  1. Newschevron right
  2. Biologische moeder van Angelina's geadopteerde dochter smeekt om haar te mogen spreken

Mentewab Dawit Lebiso uit Ethiopië is de biologische moeder van Zahara, de geadopteerde dochter van Brad en Angelina. Twaalf jaar geleden moest zij noodgedwongen haar zes maanden oude dochter opgeven voor adoptie. In een interview met Daily Mail zegt de moeder er alles over te hebben om haar dochter even te kunnen spreken.

"Ik wil gewoon dat mijn dochter van mijn bestaan af weet. Ik wil mijn dochter niet terug, maar ik wil alleen contact met haar. De mogelijkheid hebben om haar even te kunnen bellen en spreken."

moeder

Mentewab kreeg haar dochter 12 jaar geleden na een verkrachting. Ze werd verstoten door haar familie, toen de familie erachter kwam dat ze zwanger was. Mentewab werd weggestuurd en moest zonder geld en onderdak overleven. Uiteindelijk moest ze Zahara afgeven, omdat ze ziek werd en niet meer voor haar kon zorgen. Ze leeft nu nog steeds in armoede in Ethiopië en mist haar dochter nog elke dag. Maar ze is wel blij dat Angelina de moeder van Zahara is.

"Angelina is meer een moeder voor haar dan ik ooit heb kunnen zijn. Maar dat betekent niet dat ik haar niet mis. Ik denk elke dag aan haar. Ik weet wanneer het haar verjaardag is en elk jaar ben ik verdrietig dat ik het niet met haar kan vieren."

familie

De 31-jarige vrouw heeft geen contact meer met haar dochter gehad sinds ze door Angelina geadopteerd werd. Ze heeft nooit iets van Angelina en Brad gehoord en ook nooit geld ontvangen. Maar dat vind Mentewab niet erg, want ze is niet uit op geld.

"Ik ben Angelina eeuwig dankbaar dat ze mijn baby heeft gered."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

misverstand

Volgens Mentewab kwam er twee jaar na de adoptie een vertegenwoordiger van Brad en Angelina naar haar toe. Hij wilde met haar een mogelijk contact bespreken. Mentewab vertelde hem toen dat ze alleen even met haar dochter wilde spreken. Toen dit bericht bij Brad en Angelina kwam, werd het bericht verdraaid in dat Mentewab haar dochter terug zou willen hebben en haar nooit meer terug naar Amerika zou laten gaan. Maar volgens Mentewab is dit helemaal niet waar.

"Mijn dochter heeft nu een leven dat ik haar nooit zou kunnen geven. Ze is opgegroeid tot een prachtige vrouw en ik ben zo trots op haar. Ik wil dat ze weet wie ik ben en dat ze haar familie hier in Ethiopië leert kennen."

Ster advertentie
Ster advertentie