OMG

Baby wordt geboren in vliegtuig en mag als cadeau levenslang gratis vliegen

  1. Newschevron right
  2. Baby wordt geboren in vliegtuig en mag als cadeau levenslang gratis vliegen

Gisterenochtend beviel een vrouw van een zoontje op tien kilometer hoogte in een vliegtuig van een Indiase vliegmaatschappij. De baby krijgt van de maatschappij een heel groot cadeau. Hij mag namelijk zijn hele leven lang gratis vliegen met de maatschappij, zo laten ze weten via Instagram.

"Ze zeggen dat je geluk hebt als je bent geboren met een zilveren lepel in de mond. Ik denk dat je geluk hebt als je bent geboren met vleugels om te vliegen!"

BEVALLING

De vliezen van de moeder braken toen zij onderweg was van Saudi-Arabië naar India. Dankzij een passagier met medische kennis verliep de bevalling voorspoedig. Volgens de BBC gaat het nu goed met moeder en zoon.

Eerder

Hoewel dit de eerste keer is voor de maatschappij dat er in één van hun vluchten een baby wordt geboren, is het bij andere maatschappijen wel vaker voorgekomen. Zo beleefde het personeel en de passagiers van Turkish Airlines een paar maanden geleden ook een bijzondere vlucht. Kort na het opstijgen kreeg een zwangere passagier zware weeën en het duurde niet lang voordat er een baby'tje werd geboren.

Ster advertentie
Ster advertentie