OMG

Koppel viert bruiloft bij kiprestaurant

  1. Newschevron right
  2. Koppel viert bruiloft bij kiprestaurant

Je kunt je trouwfeest op het strand geven, in een chique paleis of op een mooi landgoed. Edward en Cherish Simms uit Engeland pakten het heel anders aan. Zij vierden hun huwelijk gewoon in een lokaal kiprestaurant. Waarom ook niet?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

eten met handen

Het verliefde stel had elkaar net het jawoord gegeven in een stadhuis. Na de ceremonie gingen ze naar het kiprestaurant om daar met hun veertig gasten de receptie te houden. Geen fancy diner, maar gewoon eten met je handen!

liefde voor kip

Het was hun gedeelde liefde voor kip dat het stel voor deze locatie deed kiezen. Cherish vertelt aan de Engelse krant dat het een gezamenlijke beslissing was: "We dachten dat het wel leuk zou zijn. We houden van kip en patat en eten dat ongeveer één keer per week."

Waarde voor je geld

Het stel had geen zin in een saaie receptie met een suf buffet en mensen die ze eigenlijk niet aardig vinden. Het geld dat ze anders in een luxe locatie hadden gestopt, hebben ze nu uitgegeven aan een huwelijksreis.

"Ik hoop dat mensen een bruiloft geven voor zichzelf en niet om op te scheppen tegenover anderen. Bruiloften zouden moeten gaan over het samenzijn met je geliefden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie